Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Chauffeursvereniging

Flupland - Tholen

Chauffeursvereniging 'Flupland - Tholen'

Chauffeursvereniging 'Flupland - Tholen' is voorgekomen uit de chauffeursvereniging 'Flupland'. Deze vereniging is opgericht in Mei 2008. Na de sloop van het 'Pakhuus' op de dijk langs het havenplateau, onstond er politieke onrust of er nog wel vrachtauto's geparkeerd mochten worden op het havenplateau. De geplande appartementen op de plaats van het 'Pakhuus' waren aan de straatstenen niet te slijten. Er ontstond een discussie via de media tussen de gemeente, de makelaar en de chauffeurs.


Het doel van onze vereniging is het realiseren van een goede parkeervoorziening voor vrachtauto's in Sint Philipsland. Echter, de parkeerproblematiek in Sint Philipsland greep de gemeente Tholen aan om direct voor alle kernen in de gemeente een oplossing te zoeken. Volgens de verantwoordelijk wethouder zouden geparkeerde vrachtauto's veel problemen veroorzaken in de bebouwde kom. Doordat de oplossing volgens de gemeente een algemeen parkeerverbod voor vrachtauto's was, zijn wij benaderd door verontrustte chauffeurs uit de andere keren, en is ons doel veranderd in het realiseren van een goede parkeervoorziening voor vrachtauto's in de gemeente Tholen.